Quarantine – EN

escape room
Quarantine
Escaping from a hospital? Who doesn’t want that? Especially when your life depends on it! A spacious, authentically decorated escape room where teamwork is very important! A very spacious escape room, but you do have 75 minutes to escape. Out-of-the-(pill)box thinking: 100%! The room is adjusted according to how many players there are and contains extra puzzles for larger groups.
Het verhaal
Een dodelijke epidemie houdt de stad in zijn greep. Jullie vormen een groep dokters en patiënten in het Oostende Medisch Centrum waar dokter F. Lee onderzoek deed naar een vaccin tegen het gevaarlijke Maribavirus. Volgens zijn medewerkers stond dr. Lee op het punt van een doorbraak met zelfs een werkend serum of vaccin maar verdween vreemd genoeg in de laatste uren voor de evacuatie. Om de verspreiding van het virus te bedwingen werd intussen beslist om de stad te laten platbranden! Helaas werden jullie op vermoeden van besmetting ‘vergeten’ in het afgesloten Medisch Centrum. Enkel een werkend vaccin kan jullie nog vrije doorgang geven bij de evacuatie! Misschien heeft dr. Lee het vaccin uiteindelijk toch gevonden? Bevrijd jezelf of je medespelers uit quarantaine en help elkaar bij jullie zoektocht door het Centrum. Vinden jullie het mogelijke vaccin en redden jullie jezelf?
Affiche

  • Players: 3 to 10 (14*)
  • Time: 75 minutes
  • Difficulty:
  • Language: NL / FRA / ENG