Quarantaine

escape room

!

Quarantaine
Ontsnappen uit het ziekenhuis? Wie wil dit niet?? Vooral wanneer je leven er van af hangt! Een ruime, authentiek ingerichte escape room waarin teamwork héél belangrijk is. Een uitgebreide escape room, maar je hebt dan ook 75 minuten om te ontsnappen. Out-of-the-(pill)box thinking: 100%! De kamer wordt aangepast volgens het aantal deelnemers en bevat extra puzzels voor grotere groepen.
Het verhaal

Een dodelijke epidemie houdt de stad in zijn greep. Jullie vormen een groep dokters en patiënten in het Oostende Medisch Centrum waar dokter F. Lee onderzoek deed naar een vaccin tegen het gevaarlijke Maribavirus. Volgens zijn medewerkers stond dr. Lee op het punt van een doorbraak met zelfs een werkend serum of vaccin maar verdween vreemd genoeg in de laatste uren voor de evacuatie. Om de verspreiding van het virus te bedwingen werd intussen beslist om de stad te laten platbranden! Helaas werden jullie op vermoeden van besmetting ‘vergeten’ in het afgesloten Medisch Centrum. Enkel een werkend vaccin kan jullie nog vrije doorgang geven bij de evacuatie! Misschien heeft dr. Lee het vaccin uiteindelijk toch gevonden? Bevrijd jezelf of je medespelers uit quarantaine en help elkaar bij jullie zoektocht door het Centrum. Vinden jullie het mogelijke vaccin en redden jullie jezelf?

  • Spelers: 3 tot 10 (14*)
  • Tijd: 75 minuten
  • Moeilijkheid:
  • Taal: NL / FRA / ENG