Bunker Break-in: Battle Royal – EN

Battle Royale: Bunker Break-in
The Special Forces team is ready. Location: an illustrious country somewhere in Asia… Who: a general with megalomania… What: an ultimate attack on the West… Goal: saving the world from a nuclear disaster!
Het verhaal
Na een hevige veldslag is de bunker deels veroverd waar een waanzinnige generaal – met toegang tot een groot kernrakettenarsenaal – zich verschanste. De generaal startte net voor hij omkwam nog een nucleaire aanval. Alleen hij wist de code om de raketten te stoppen maar verborg aanwijzingen voor het geval hij ze zou vergeten. Breek in in het zwaarbeveiligde controlecentrum en kraak de code op tijd om de wereld van een kernramp te redden!
  • Players: 3 to 8
  • Time: 75 minutes
  • Difficulty:
  • Language: NL / FRA / ENG

Bookings not yet possible