Battle Royale: Bunker Break-in

Bunker Break-in

Battle Royale: Bunker Break-in
Het Special Forces team staat klaar. Locatie: een illuster landje ergens in Azië… Wie: een generaal met grootheidswaanzin… Wat: een ultieme aanval op het Westen… Doel: de wereld redden van een nucleaire ramp!
Het verhaal

Na een hevige veldslag is de bunker al deels veroverd waar een vijandige topgeneraal en zijn commandant zich verschansten. Net voor de commandant zelf sneuvelde in de strijd en de generaal verdween werden nog 4 allesverwoestende raketten naar 4 belangrijke wereldsteden gelanceerd! Alleen zij wisten de codes om de raketten te stoppen. Belangrijke missies staan jullie te wachten wanneer jullie het zwaarbeveiligde controlecentrum kunnen binnenbreken! Kraak de codes op tijd om de wereld van een kernramp te redden en bemachtig het prototype van de experimentele raket voor de bunker zich zelf vernietigt. Wie de generaal vindt en arresteert wordt een eremedaille uitgereikt!

  • Spelers: 3 tot 8
  • Tijd: 60 minuten
  • Moeilijkheid:
  • Taal: NL / FRA / ENG

Reserveren nog niet mogelijk