Battle Royale: Bunker Break-in

Bunker Break-in

Battle Royale: Bunker Break-in
Het Special Forces team staat klaar. Locatie: een illuster landje ergens in Azië… Wie: een generaal met grootheidswaanzin… Wat: een ultieme aanval op het Westen… Doel: de wereld redden van een nucleaire ramp!
Het verhaal

Na een hevige veldslag is de bunker deels veroverd waar een waanzinnige generaal – met toegang tot een groot kernrakettenarsenaal – zich verschanste. De generaal startte net voor hij omkwam nog een nucleaire aanval. Alleen hij wist de code om de raketten te stoppen maar verborg aanwijzingen voor het geval hij ze zou vergeten. Breek in in het zwaarbeveiligde controlecentrum en kraak de code op tijd om de wereld van een kernramp te redden!

  • Spelers: 3 tot 8
  • Tijd: 60 minuten
  • Moeilijkheid:
  • Taal: NL / FRA / ENG

Reserveren nog niet mogelijk