Pop-up Escape!

Pop-up Escape!
Eénmalige, themagerichte escape rooms.
Hoogtij(d)!
* Zondag 8 september 2019: ‘Hoogtij(d)!’ n.a.v. Openmonumentendag i.h.k.v. de klimaatverandering (Zeedijk Oostende, gratis, 15′, max. 6 pers., niet reserveren, van 10u tot 18u). “De klimaatverandering heeft ons landschap en onze steden enorm doen veranderen. Oostende werd omringd met beschermende dijken. Een duizendjarige storm en springtij bedreigen die nieuwe stabiliteit en het water klotst al over de dijken! Het is slechts nog een kwestie van minuten voor de dijken helemaal overstromen en Oostende onder water komt te staan. De enige redding is het activeren van de grote waterpompen om het waterpeil in de stad zo laag mogelijk te houden. Helaas heeft de storm ook de elektriciteit doen uitvallen en enkel de noodgenerator tijdig in werking stellen kan het tij nog doen keren. Maar waar is die sleutel van de noodgenerator toch gebleven??”
  • 2 – 6 spelers
  • Tijd: 20 minuten
  • Moeilijkheid:
  • 2 tot 6 spelers
  • Tijd: 15-30 minuten
  • Moeilijkheid:

Reserveren nog niet mogelijk