Info – Over Timescape

Over Timescape

Timescape opende met de eerste kamer ‘Quarantaine!’ maar er staan nog heel wat extra’s op het programma. Binnenkort opent dan weer de tweede kamer ‘Battle Royale: Bunker Break-in!’. In het voorjaar 2020 pakken we dan uit met nog iets heel speciaals, maar daar later meer over!

Timescape is gevestigd in een voormalig bankkantoor. Originele elementen zoals de zware kluisdeur en het ondergrondse archief werden geïntegreerd in de kamer ‘Battle Royale: Bunker Break-in’. Blijf je graag nog wat nakeuvelen met een drankje? Dat kan in onze gezellige lounge!

Naast het gewone bezoek aan een escape room hebben we ook extra mogelijkheden onder de noemer ‘Escapade’. Je bezoek combineren met een lunch of diner? Meevolgen op groot scherm terwijl jullie tweede groep speelt? Contacteer ons voor alle mogelijkheden.


Nog meer zin in avontuur? Regelmatig organiseren we een ‘Date Escapade’!

Openingsuren:
Maandag Op aanvraag
Dinsdag 13:00 – 22:30
Woensdag 13:00 – 22:30
Donderdag13:00 – 22:30
Vrijdag 9:00 – 22:30
Zaterdag 9:00 – 22:30
Zondag 9:00 – 22:30
* Extra openingsuren tijdens schoolvakanties en op feestdagen!

Ja, schrijf me in! Ik ga akkoord met het gebruiken van mijn gegevens voor meldingen omtrent nieuwe kamers en acties en ontvang graag de occasionele nieuwsbrief.


Volg ons op:

Geef een reactie