Info – Over Timescape

Over Timescape

Timescape heeft momenteel één kamer ‘Quarantaine!’. Deze is geschikt voor grote groepen tot 10 personen. De kamer wordt steeds aangepast alnaargelang het aantal deelnemers. Met ‘De Refter’ er bij kunnen zelfs tot 14 personen deelnemen! Binnenkort opent dan weer de tweede kamer ‘Battle Royale: Bunker Break-in!’. Regelmatig organiseren we ook pop-up escape rooms.

Timescape is gevestigd in een voormalig bankkantoor. Originele elementen zoals de zware kluisdeur en het ondergrondse archief werden geïntegreerd in de kamer ‘Battle Royale: Bunker Break-in’. Blijf je graag nog wat nakeuvelen met een drankje? Dat kan in onze gezellige lounge!

Naast het gewone bezoek aan een escape room hebben we ook extra mogelijkheden onder de noemer ‘Escapade’. Je bezoek combineren met een lunch of diner? Meevolgen op groot scherm terwijl jullie tweede groep speelt? Contacteer ons voor alle mogelijkheden.


Nog meer zin in avontuur? Regelmatig organiseren we een ‘Date Escapade’!

Openingsuren:
Maandag 9:00 – 22:30
Dinsdag 9:00 – 22:30
Woensdag 9:00 – 22:30
Donderdag9:00 – 22:30
Vrijdag 9:00 – 22:30
Zaterdag 9:00 – 22:30
Zondag 9:00 – 22:30
* Extra openingsuren tijdens schoolvakanties en op feestdagen!

    Ja, schrijf me in! Ik ga akkoord met het gebruiken van mijn gegevens voor meldingen omtrent nieuwe kamers en acties en ontvang graag de occasionele nieuwsbrief.


    Volg ons op:

    Een reactie achterlaten