Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau?

Een jarige? Een kerst- of nieuwjaarscadeautje?
Of een speciaal cadeau voor een speciaal iemand?
Verras de gelukkige met een cadeaubon van Timescape!
Origineel om te geven, spannend om te krijgen!
Kies het bedrag naar keuze en voeg een persoonlijke boodschap en/of foto toe!
Om zelf af te drukken of te versturen via mail.

Hoe werkt het?

Koop hieronder uw cadeaubon door eerst het gewenste bedrag te selecteren. Na het invullen van uw gegevens en eventuele promocode wordt u doorverwezen naar de betaalpagina.
Na ontvangst van uw betaling wordt u opnieuw doorverwezen naar deze pagina en ontvangt u een mail ter bevestiging. U kan ook de cadeaubon aanpassen door tekst en een foto toe te voegen.


Geldigheid en gebruik

De cadeaubon blijft gedurende 1 jaar geldig na aankoop. De waarde van de bon wordt automatisch in mindering gebracht van de reservering tijdens check-out. Het eventuele resterende tegoed blijft geldig maar wordt niet terugbetaald in speciën. Een eventueel tekort bij reservering dient ter plaatse of tijdens reservatie betaald te worden.


Liever een cadeaubon op papier?

Je kan ook een cadeaubon bestellen die geleverd wordt via post of die je kan afhalen na afspraak. De cadeaubon wordt dan opgemaakt op luxepapier en veilig verzonden. Enkel nog een persoonlijke boodschap toevoegen en het spannende cadeau is klaar!. Deze bon kan via de betaallink (in de mail na bevestiging), met overschrijving of ter plaatse betaald worden.

Cadeaubon

Gebruik onderstaand formulier om te bestellen. Na verwerking van je bestelling ontvang je een mail met de betaal- en/of afhaalgegevens.
    Aangetekende verzending Bpost (+€6,95)Afhalen (Gratis)


    Privacy beleid

    * Verplicht veld